Uždaryti
Raudonasis žvirblis (Red Sparrow)
Raudonasis žvirblis (Red Sparrow)
Premjera
2 kov. 2018
Trukmė
139 min.
Sukurta
JAV, 2017
Režisierius
Francis Lawrence
Vaidina
Jennifer Lawrence
Joel Edgerton
Charlotte Rampling
Jeremy Irons
Ciarán Hinds
Joely Richardson
Pilnas aprašymas

Raudonasis žvirblis (Red Sparrow)

Trileris Amžiaus cenzas: N-16 139 min.

Intelektualus ir klaidinantis, elegantiškas ir žiaurus, toks realus, kad protas atsisako suvokti siaubingą tiesą – būtent toks yra šis įtempto siužeto trileris „Raudonasis Žvirblis“. Rusijos Didžiojo teatro balerina (akt. Jennifer Lawrence) pamato tai, ko neturėjo išvysti – skerdynes. Negailestingas ir nereikalingas.

Pilnas aprašymas

Dabar ir ji pati turi pasirinkti tarp savo gyvenimo ir mirties. Duoklė „už gyvybę“ yra mirtis – jos, kaip žmogaus. Nes kartą tapęs Rusijos „žvirbliu“ peržengi visas žmogiškąsias ribas...

Tačiau blogiausia laukia ateityje: vykdydama savo pirmąją užduotį Dominyka įsimyli savo priešą ir yra priversta tapti dviguba agente.

Tačiau tai – ne eilinė uždraustos meilės istorija. Tai – iki pat pabaigos puikiai sudėliotas šiurpulius keliantis trileris, dažnai primenantis, kad žmogaus ribos tėra viena dešimtoji žvėries instinktų.

Intriguojantis trileris buvo sukurtas pagal populiarų Jasono Matthhews'o romaną „Raudonasis Žvirblis“. Šios istorijos ekranizacijos ėmėsi patyręs filmų „Bado žaidynės“, „Vanduo drambliams“ ir „Aš esu legenda“ režisierius Francis Lawrence.

Į aktorių komandą jis pasikvietė vieną savo numylėtinių – žaviąją amerikiečių aktorė Jennifer Lawrence, kuri ir išgarsėjo F. Lawrence filme „Bado žaidynės“. Įtraukiančiame šnipų trileryje „Raudonasis Žvirblis“ taip pat vaidina legendiniai aktoriai Charlotte Rampling ir Jeremy Irons. Taip pat Joelis Edgertonas, Joely Richardsonas, Mary Louise Parker, Douglasas Hodge'as ir kiti.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Slėpti aprašymą

Vilnius

Atsiprašome, šiai dienai seansų nėra

Atsiprašome, šiai dienai seansų nėra

Rodyti visus seansus

514 Žmonių nori pamatyti

play
Susijusios naujienos Raudonasis žvirblis (Red Sparrow)