Naujienos

Noomi Rapace parodys nuogą užpakaliuką neįtikėtinoje „Septynios seserys“ sekso scenoje

Švedų aktorei Noomi Rapace naujo filmo „Septynios seserys“ (orig. „Seven sisters“) meilės scenoje teko visiškai apsinuoginti, tačiau tai nebuvo didžiausias kino žvaigždės išbandymas.

37 metų aktorė įtempto veiksmo mokslinės fantastikos trileryje vienu metu vaidina septynis skirtingus personažus. Pakanka pažiūrėti filmo anonsą, kad galima būtų įsitikinti, jog N. Rapace šiems vaidmenims atidavė visas savo jėgas.

Naujojo trilerio „Septynios seserys“ veiksmas vyksta tamsiais 2073 metais, kai šeimoms leidžiama turėti tik vieną vaiką dėl pernelyg didelio gyventojų skaičiaus pasaulyje. Gimus daugiau nei vienam vaikui, jis iškart yra atskiriamas nuo šeimos ir „užmigdomas“ kol pasaulis taps stabilus.

N. Rapace vaidina septynetuką – septynias identiškos išvaizdos, tačiau skirtingo charakterio seseris, kurios pavadintos savaitės dienomis. Jos gyvena pagal griežtus tvarkaraščius ir gatvėje pasirodo tik jų vardo dieną. Netikėtas veiksmo posūkis įvyksta kai viena iš seserų, Pirmadienis, staiga pradingsta.

Kupiname veiksmo ir intensyvių scenų trileryje „Septynios seserys“ taip pat vaidina tokios garsios kino žvaigždės kaip Glenn Close ir Willem Dafoe.

Kalbant apie daug jėgų pareikalavusį vaidmenį, aktorės N. Rapace teigimu, tai yra pats sunkiausias dalykas, kurį kada nors yra atlikusi savo karjeroje.

Filmo „Prometėjas“ žvaigždei N. Rapace šįkart teko suvaidinti skirtingas, atrodytų to pačio vaidmens, versijas. Filmas „Septynios seserys“ yra sunkaus penkių mėnesių aktorės darbo, be jokio asmeninio gyvenimo, rezultatas.

 

Įtempto veiksmo mokslinės fantastikos trileris „Septynios seserys“ kinuose nuo rugsėjo 1 d.

 

Filmo anonsas: